На 27 април на пл. „Сава Младенов“ в гр. Тетевен се състоя Пролетен концерт по случай светлите християнски празници Лазаровден и Цветница. В него взеха участие деца от цялата община,Прочети повече:

Вчера Велико Търново беше домакин на Купата по мажоретни дисциплини и чирлидинг “Търновска перла”. Турнирът се проведе в Двореца на културата и спорта, като участие взеха 800 състезатели от 20Прочети повече:

Отборът на „Узана“ – Габрово, е победителят в състезанието по ориентиране за купа „Ловеч“, провело се вчера и днес в землището на с. Стефаново и с. Пресяка с домакинството наПрочети повече:

Днес, в един от най-атрактивните ритуали на ловешката Цветница, 18-годишната Надежда Стефанова стана Кумичка на най-пъстрият, хубав и обичан празник в града на люляците. Хубавото време и днес събра огромноПрочети повече:

В навечерието на едни от светлите християнски празници – Лазаровден и Цветница, Община Тетевен бе навестена от деца от ДГ „Васил Левски“ – гр. Тетевен. Пременени в носии, нагиздени сПрочети повече: